We brouwen in deze Advanced opleiding verder op de kennis die je al verworven hebt in de cursus Barista. Je gaat nog dieper in op de talrijke boonsoorten en hun onderlinge verschillen in smaak. Als koffie expert weet jij nu exact waar je op let bij het aanschaffen van nieuwe koffiesoorten uit het ruime aanbod en aan welke kenmerken jij je kan verwachten wat betreft hun smaak. Ook leer je het volledige proces achter koffiebonen branden en welke parameters je daarbij afstelt om tot de meest uiteenlopende resultaten te komen.
Als crema op de koffie leer jij het echte professionele materiaal van koffiehuizen van binnen en van buiten kennen én gebruiken. Ook je latte art skills worden verder bijgeschaafd en verdiep je je daarnaast nog meer in de kunst van de ultieme espresso. Wie tijdens de barista opleiding de smaak te pakken had, krijgt in deze Advanced cursus helemaal zijn/haar caffeïneshot! Na deze uitbreiding is de koffiewereld helemaal voor jou geopend en beheers je de kennis en vaardigheden van onze eigen experts zelf.
Life is too short for bad coffee.
courseNameLabel | lessonDay | firstLesson | lastLesson | cityStartdata | allLessons | |
---|---|---|---|---|---|---|
Barista Advanced | Wednesday | 10-01-2024 | 14-02-2024 | Gent | 18:30 - 21:30 | |
Barista Advanced | Thursday | 11-01-2024 | 08-02-2024 | Antwerpen | 19:00 - 22:00 | |
Barista Advanced | Tuesday | 05-11-2024 | 17-12-2024 | Brugge | 19:00 - 22:00 | |
Barista Advanced | Tuesday | 05-11-2024 | 17-12-2024 | Hasselt | 19:00 - 22:00 | |
Barista Advanced | Wednesday | 06-11-2024 | 04-12-2024 | Leuven | 19:00 - 22:00 | |
Barista Advanced | Wednesday | 06-11-2024 | 04-12-2024 | Turnhout | 19:00 - 22:00 | |
Barista Advanced | Wednesday | 20-11-2024 | 18-12-2024 | Mechelen | 19:00 - 22:00 | |
cpStartNewCarreer Barista Advanced. cpChooseQualityEducationWith Centrum voor Avondonderwijs.
partPayInfoWithSchema
€360 | cpOnSubscribe |
€243.72 | beforeFirstLesson |
partPaySavings
Top! Leuk dat er een vervolg is!
Ik heb al ervaring in de horeca, maar wil een diploma om zelf een koffiebar te starten. Ben heel goed geïnformeerd geweest. Sam van het secretariaat was heel vriendelijk en heeft de tijd genomen om al mijn vragen te beantwoorden.
Ik kijk nu al enorm uit naar mijn lessen in maart! Rob & Yannick waren geweldig in de basisopleiding. Wordt weer een topervaring; ben ik zeker van!
fCompareCourses
fCompareMax3Courses
-