teacherLabel

Pieter Dudal

4 / 5
Pieter volgde enkele jaren geleden uit interesse de barista opleiding bij het Centrum Voor Onderwijs. Hij bleef lezen, experimenteren, en tijdens de lockdowns werd lekkere slow coffee zetten een belangrijk dagelijks ritueel. Hij richte samen met enkele vrienden een coöperatieve koffieplek in Brussel op wat een zeer groot succes bljikt te zijn. Hij kijkt er naar uit om zijn kennis met jullie te delen! 
  
Pieter volgde enkele jaren geleden uit interesse de barista opleiding bij het Centrum Voor Onderwijs. Hij bleef lezen, experimenteren, en tijdens de lockdowns werd lekkere slow coffee zetten een belangrijk dagelijks ritueel. Hij richte samen met enkele vrienden een coöperatieve koffie
readMore

Pieter Dudal givesCourses

undefined

Barista

Bruxelles / Brussel

nextStartingDate 13/02/2023

Leer alles over aroma's, smaken, zetmethodes & latte art. Dé opleiding voor professionals.

€ 624.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Barista13/02/202324/04/202318:3021:30Bruxelles / Brussel

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0