teacherLabel

Roel Driesen

4.2 / 5

In 2010 werd Roel Driesen Belgisch kampioen koffieproeven. Reden genoeg voor hem om in 2011 in Hasselt Mucho Gusto Coffee Bar te openen. Hij zette zo voor eens en voor altijd ‘specialty coffee’ op de kaart in Limburg. Enkele jaren later in 2016 startte hij zijn eigen micro-roastery en begon hij zelf met de rechtstreekse import van specialty coffee uit Centraal-Amerika. Mucho Gusto Coffee groeide op deze wijze uit tot een unieke specialty coffee roaster in Limburg en één van de smaakmakers in het Belgische koffielandschap.

Roel deelt zijn passie & uitgebreide kennis met veel plezier met de cursisten van onze school en geeft je het beste koffieadvies zodat je weet waar je aan toe bent als je een coffee bar wenst te starten en/of als barista aan de slag wilt.

readMore

Roel Driesen givesCourses

Barista

Hasselt

nextStartingDate 25/04/2023

Leer alles over aroma's, smaken, zetmethodes & latte art. Dé opleiding voor professionals.

startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Barista25/04/202313/06/202318:3021:30Hasselt

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Stuur ons dan snel jouw cv.

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses