teacherLabel

Veerle Verhulst

4 / 5
Veerle is herboriste en theesommelier, ze is een echte natuurliefhebber.
Koffie lust ze niet, maar thee is haar leven. Ze houdt van kruidenmengelingen, maar ook van pure thee en mélanges met thee. Ze drinkt al van kindsaf thee, zwarte thee met citroen en suiker die haar moeder dagelijks voor het gezin zette.
 
Een kopje thee geeft haar een warm gevoel vanbinnen. Thee brengt ontspanning, rust en balans in haar leven. Het beleven van smaken en aroma's heeft een helend en koesterend effect. Het drinken van thee krijgt zo een extra dimensie en wordt een emotionele en spirituele ervaring : wellness voor de ziel! Een gevoel dat Veerle graag wil delen met jullie! Ze hoopt jullie met haar kennis en ervaring te kunnen inspireren om te genieten van een bijzondere hobby en/of een creatief beroep!
Veerle is herboriste en theesommelier, ze is een echte natuurliefhebber.
Koffie lust ze niet, maar thee is haar leven. Ze houdt van kruidenmengelingen, maar ook van pure thee en mélanges met thee. Ze drinkt al van kindsaf thee, zwarte thee met citroen en suiker
readMore

Veerle Verhulst givesCourses

undefined

Theesommelier

Virtual

nextStartingDate 08/06/2023

Behaal je diploma Theesommelier via Virtual Classes aan de Baristaschool!

€ 207.00


startdataLabel

courseNameLabel startingDateLabelendingDateLabelstartingHourLabelendingHourLabelcampusLabel
Theesommelier08/06/202322/06/202318:3021:30Virtual

vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0