teachersHeading

Onze docenten worden handgeselecteerd en doorgaan een heuse screening vooraleer we ze lanceren als docent van de Baristaschool. Zo ben jij verzekerd van de crema de la crema onder experts! Als student van een van onze opleidingen leer je meer dan alleen de basis van het vak. Je bouwt waardevolle ervaring tijdens het volgen van de praktijklessen en ontwikkelt een interessant netwerk van toekomstige ondernemers. De interesse die jij nu al voor koffie voelt, wordt door onze docenten aangewakkerd tot een warme passie! Volg een opleiding en geniet van de expertise van een van onderstaande professionele barista's. Jouw koffie, jouw toekomst.

Jeroen Offergelt

gives courseTeachers Taarten Maken  andTeachersOverview 1 oneMoreCourseTO


vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek, een bedrijf dat je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team dat je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij graag jouw kennis overbrengen op tal van ambitieuze en gedreven studenten? Wil je anderen inspireren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als docent aan onze school krijg je heel wat vrijheid en verantwoordelijkheid. Je krijgt de kans om je stempel op de sector te drukken en een aardig centje bij te verdienen. Als docent netwerk je in heel Vlaanderen. Je wordt daarnaast ondersteund door ons enthousiaste team, die jou in 1-2-3 wegwijs maken in het lesgeven.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-