Gratis persoonlijk studieadvies

Heb je hulp of advies nodig bij het kiezen van jouw ideale opleiding? Onze gediplomeerde opleidingsadviseurs staan voor je klaar en beantwoorden al jouw vragen. Ze geven je goede raad en gaan samen met jou op zoek naar de opleiding die bij je past. Je bereikt hen via het nummer +32 (0)3 292.33.33, door het contactformulier in te vullen of een berichtje te sturen via de chatfunctie op onze website. Uiteraard ben je ook van harte welkom op een van de bezoekadressen in Antwerpen, Brussel, Gent of Hasselt om een volledig cursusboek in te kijken. Ons team is er voor jou!

Loopbaanbegeleiding, iets voor jou?

Wil je een persoonlijk ontwikkelingsplan laten opstellen om jouw doelen te bepalen en heb je nood aan regelmatige coaching? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Je krijgt een persoonlijke begeleider toegewezen die met jou bekijkt wat je sterktes en verbeterpunten zijn. Samen ga je op zoek naar de mogelijkheden om alles uit je carrière te halen. Onze school werkt bovendien samen met enkele ervaren loopbaanbegeleiders.

contacteer ons

Stappenplan: vind jouw ideale opleiding1. Selecteer je interesses

Bekijk onze thema's en kies jouw favoriete onderwerpen.

2. Kies voor werkzekerheid

Al onze opleidingen zijn afgestemd op de behoeftes van de arbeidsmarkt. Ga voor elk van je gekozen thema's na welke opleidingen je kansen op werk aanzienlijk verhogen en maak een lijstje.

3. Bepaal je niveau

Beginners kiezen best voor een instapklare opleiding zonder voorkennis nodig te hebben. Die informatie vind je terug op de webpagina van elke cursus. Na je basisopleiding kies je een vervolopleiding. Bekijk zeker onze allround opleidingen, waarbij je evolueert van beginner tot expert.

4. Verzamel informatie

Neem de webpagina's van alle opleidingen uit je lijstje grondig door, lees de infobrochure en vraag een gratis proefhoofdstuk aan. Denk na over de voor- en nadelen van elke carrière. Tip: op je online studentenprofiel verzamel je makkelijk al jouw interesses en bekijk je vlotjes proefhoofdstukken.

5. Kom je cursus inkijken

In onze secretariaten staan onze opleidingsverantwoordelijken voor jou klaar om vragen te beantwoorden en je je favoriete cursusboek te laten doornemen. Zo weet je exact wat je te wachten staat.

6. Kies je startdatum en leslocatie

Al onze cursussen worden meerdere keren per jaar ingepland op verschillende locaties. Zo ben je zeker van een startdatum bij jou in de buurt.

Liever een thuisstudie?

Een groot deel van onze groepsopleidingen en Virtual Classes hebben ook een tegenhanger in thuisstudie. Studeer lekker in je eigen tempo!

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-