Hoe werken onze groepslessen?

Om de do's en don'ts van een bepaald vak snel en efficiënt onder de knie te krijgen, kiezen studenten voor groepslessen. De dynamiek tussen de professionele barista en de studenten is een goede stimulans voor de persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast zorgt de interactie tussen studenten onderling voor een constructieve samenwerking.


Ook het uitbouwen van een netwerk, hoort bij de voordelen van een groepsopleiding. Leer jouw studenten en hun ambities kennen, alsook jouw docenten. Wil je extra kennis en ervaring opdoen tijdens of na jouw studie? Volg dan een stage en ontwikkel jouw vaardigheden aan de hand van praktijkgericht werken.

KIES JE GROEPSLES

De 8 stappen richting succesStap 1. Kies uit verschillende thema's en maak een lijstje van alle opleidingen die je interesseren!


KIES JOUW LES


Stap 2. Krijg persoonlijk advies en vind de perfecte opleiding die bij jou past!


krijg advies


Stap 3. Download een proefles, krijg een eerste indruk en maak je keuze!


LEES je HOOFDSTUK


Stap 4. Schrijf je snel online in en kies uit prachtige locaties om les te volgen.


Schrijf je inStap 5. Vind het lesmateriaal, oefeningen en nog veel meer op jouw eCampus!


Download de app


Stap 6. Krijg praktijkgericht les van barista's met jarenlange ervaring!


volg les


Stap 7. Leg gratis examen af tijdens de laatste les van jouw opleiding!


leg examen af


Stap 8. Start direct met je nieuwe carrière of schrijf je in voor een vervolgopleiding!


Start nuHet leukste aan de groepslessen is...
"Dat je alles samen doet. Samen naar de les, samen lunchen, samen afstuderen... We hadden het geluk dat we de lessen met drie konden beleven én we leerden supertoffe mensen kennen. De cursussen gaven ons alle kennis mee om zelf meteen te starten. Daarnaast kregen we van de docenten veel concrete tips om onze online onderneming vorm te geven en bereidden ze ons perfect voor op de examens. We behaalden onze diploma's met glans en daar dronken we een lekker glaasje op!"

-Britt (24), Lucas (24), Sophia (25)Klaar voor de toekomst met Virtual Classes?


Zin in een klassikale opleiding vanuit je zetel? Vanaf nu volg je ze waar en wanneer je wil via Zoom. De interactieve lessen combineren het comfort van je eigen omgeving met de voordelen van de groepslessen. Het een-op-eencontact met jouw ervaren docent zorgt ervoor dat je de stof erg goed leert beheersen. Daarnaast zijn de lessen inhoudelijk gelijk aan de praktijkgerichte groepslessen. Een win-winsisituatie dus. Iets voor jou? Schrijf je dan nu in!

KIES JE VIRTUAL CLASS

Liever individueel studeren?


Bij een thuisstudie ontvang je de cursus onmiddellijk in je brievenbus. Je studeert volledig in je eigen tempo en op je eigen manier. Via eCampus krijg je een jaar lang individuele begeleiding van een docent en vijf jaar de tijd om je examen voor te bereiden. Met een thuisstudie kies je voor maximaal comfort. Je studeert waar en wanneer je wil, met ruimte voor werk, hobby's en gezin. Klinkt goed? Schrijf je dan snel in!

De groepslessen en de Virtual Classes worden georganiseerd door het Centrum Voor Avondonderwijs. De thuiscursussen worden georganiseerd door het Centrum Voor Afstandsonderwijs.

KIES JE THUISSTUDIE

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0