Dompel je onder in de theewereld

Ben jij een grote theeliefhebber? Wil jij jouw passie omzetten in regelrechte kennis? Lees deze blog en schrijf je in!

moreInfo

De lekkerste ijskoffies

Tijdens de zwoele zomerdagen is een hete kop koffie vaak net iets minder aantrekkelijk. Gelukkig kwam een geniaal brein ooit op het idee om ijskoffie te maken. Dit zijn alvast onze 3 favorieten, verfrissing gegarandeerd!

moreInfo

Vier verbazende koffiewereldrecords om mee uit te pakken

Voor velen is een heerlijke hete kop koffie in de ochtend genoeg. Anderen gingen dan weer op zoek naar groter en duurder, in uitwerpselen of aan de muur. Tijd voor een lijstje heerlijke koffierecords!

moreInfo

Studente in de kijker: Katrien Van Ghelewe

Katrien opende samen met haar zoon Charles in Januari hun fenomenale cocktaillounge, Winston III in Ronse. Om ook speciality coffees te kunnen aanbieden, volgde ze bij ons de opleiding Barista in avondschool. Lees hier haar ervaring!

moreInfo

Het avontuur van Wendy: van bediende tot zelfstandige barista

Na haar ontslag moest Wendy opnieuw op zoek naar werk. Gelukkig had ze omwille van haar leeftijd recht op outplacement en werd ze door haar werkgever ondersteund bij haar zoektocht. Ze besloot haar carrière helemaal over een andere boeg te gooien en volgde bij ons een opleiding tot barista. Momenteel baat ze als zelfstandige haar eigen café uit.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0