Les van ervaren barista's

Leer de skills achter de bar

Word een échte koffiekenner!

Baristaschool stoomt je klaar

Praktijklessen, gepersonaliseerde trajecten, stages, All You Can Study... Jij geniet van advies op maat van onze professionele opleidingsadviseurs en kwaliteitsvolle opleidingen gegeven door echte vakspecialisten zodat jouw carrière binnen de koffiewereld slechts een kwestie van tijd is.

Krijg advies

Wil jij jouw passie voor koffie omzetten in regelrechte kennis? Neem jouw eerste stappen richting een toekomst vol koffie, thee en gebak met onze professionele opleidingsadviseurs. Samen met hen stippel je een weg uit langs bonen, espresso's, gestoomde melk en uiteindelijk een kwalitatief diploma Barista!

Kies de perfecte blend

Ruik, proef en observeer. Neem een kijkje in ons opleidingsmenu en stel jouw favoriete blend samen. Je baristacarrière floreert na het volgen jouw cursus. Start vandaag je uitdagende en lekkere nieuwe toekomst.

Vind jouw koffiebar

Je volgt les in prachtige gerenommeerde koffiezaken waar jij je onderdompelt in een koffietas vol kennis en ervaring. Laat je begeleiden door een professionele barista tijdens onze interessante opleidingen!

Ontmoet jouw expert

Gekozen uit ons opleidingsmenu? Jouw professionele barista begint meteen met de bereiding van je kwalitatief diploma. Leer alle kneepjes van het vak van deze ervaren vakspecialist. Melk opstomen, de perfecte cappuccino en een zachte espresso? Jij leert en doet het tijdens je heerlijke opleiding!

Brand de bonen

Jouw toekomst wordt bij Baristaschool even zorgvuldig behandeld als koffiebonen door een barista. Elke stap die je neemt, zet je samen met ons team dat zich 100% inzet voor jouw toekomst binnen de koffiesector!

Word barista

Dat jij barista wordt, staat vast. Zo ga je aan de slag in een gezellige koffiebar of start je eigen kwaliteitsvolle zaak op. Met onze opleidingen stoom je jezelf - en de melk - alvast klaar zodat jij de perfecte cappuccino zet en jouw toekomst binnen de koffiewereld een gegarandeerd succes is.

aUsMeetUs
aUsNiceToMeetYou

aUsThisIsOurTeam

employeeName Nick Van Boxel

Business Analyst

employeeName Kim Peeters

Opleidingsverantwoordelijke

employeeName Tibo Cras

Opleidingsverantwoordelijke

employeeName Mathilde Grillet

Opleidingsverantwoordelijke

aUsWhatDoWeStandFor

Missie

Bij Baristaschool staat de student zijn/haar toekomst binnen de horecasector centraal. We zijn een kenniscentrum voor iedereen die een professionele droom in de horecasector en koffiewereld ambieert en slaan een brug tussen deze ambitie en een tastbare toekomst. Met intensieve begeleiding van ons professioneel team en ervaren docenten zorgen wij voor een kwalitatief en succesvol opleidingstraject voor de student.

Visie

Wij, Baristaschool, doen er alles aan om onze studenten hun toekomst binnen de koffiewereld te garanderen. Zo krijgen ze les van professionele barista’s die hen alle kneepjes van het vak leren. De lessen worden gegeven in gerommeerde koffiezaken zodat de passie van de student meteen ondergedompeld wordt in regelrechte kennis en ervaring. Baristaschool plaatst de succesvolle carrière van de student altijd en overal op de eerste plaats.

aUsWhatWeWouldDoWithoutThem

aUsMeetOurGreatTeamOfTeachers

teacherProfileAltText Rob Berghmans

Barista Advanced

teacherProfileAltText René De Roover

Businessmanager - Allround

teacherProfileAltText Koen Dhollander

Digitale Fotografie Allround

teacherProfileAltText Kubra Can

Allround Browstyling

interestsCarouselHeader


Baristaschool TV

aUsFactsAndFigures

recognitions-1
recognitions-2
recognitions-3
recognitions-4
recognitions-5
recognitions-6

recentBlogs

aUsThisIsWhatWeDoItFor

User icon image

Pepijn V.

31/03/2023

De afgelopen 8 weken waren in alle opzichten bijzonder. De groep studenten, de verrijking van de kennis en de lesgever!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Barista
User icon image

Christel T.

17/03/2023

Was perfect en docenten zijn top!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Barista
User icon image

Anne C.

28/12/2022

Vriendelijke docente die gepassioneerd kan vertellen!

aboutHomeTestimonials testimonialsGroup Theesommelier

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0