Jouw opleiding door de ogen van onze studenten

Benieuwd wat je medestudenten van hun opleiding vonden? We hebben hun meningen even voor je opgelijst. Zoals je ziet, zijn er een heleboel beoordelingen om door te bladeren. Handig, want zo krijg je meteen een totaalbeeld van ons cursusaanbod. Heb je een specifieke opleiding op het oog? Dan heb je de mogelijkheid om op cursusnaam of thema te zoeken. Op die manier weet je meteen hoe onze studenten jouw favoriete opleiding ervaren. Veel leesplezier!

20/09/2022

Top! Leuk dat er een vervolg is!

Tim

20/09/2022

Ik heb al ervaring in de horeca, maar wil een diploma om zelf een koffiebar te starten. Ben heel goed geïnformeerd geweest. Sam van het secretariaa... readMore

Caro

20/09/2022

Ik kijk nu al enorm uit naar mijn lessen in maart! Rob & Yannick waren geweldig in de basisopleiding. Wordt weer een topervaring; ben ik zeker van!

Alexis

02/09/2022

Zeer diepgaande cursus geschreven door een uiterst bekwame docente. Het was een genot om deze opleiding te volgen! Na het ontvangen van mijn diplom... readMore

aboutHomeTestimonials testimonialsHome Theesommelier

Wendy

23/05/2022

Heel fijne en leerrijke cursus, zowel theorie als praktijk. De lesgevers gaven met passie hun know-how op een zeer aangename door.

Wendy

Roeland

23/05/2022

Erg zinvolle cursus. De docenten waren gepassioneerd door hun vak en na deze periode van 8 weken kijk ik op een andere manier naar koffie. Een aanr... readMore

Eli

23/05/2022

Super begeleiders. Echt top.

Vincent

23/05/2022

De cursus was genieten van begin tot einde! Een echte aanrader! Ik ging iedere week met véél goesting naar de les om nieuwe dingen te horen en te o... readMore

fCompareCourses