Durf ondernemen

Heb je een hands-on mentaliteit en wil je je grondig voorbereiden op een succesvolle carrière in de horecawereld? Dan is ondernemen zeker iets voor jou. Vroeg begonnen is half gewonnen. Echte ondernemers zijn op elk moment klaar om hun winst maximaal af te romen. Laat de koffie doorlopen, stoom de melk en maak de perfecte latte-art. Jouw toekomst als barista staat in de sterren geschreven!

Onze kwalitatieve opleidingen zorgen voor een stevige basis waarop jij als toekomstig ondernemer verder bouwt. Start je eigen koffiezaak op, specialiseer je in allerhande gebakjes en creëer een winstgevend klantenbestand.

Wil je 't liever van iemand anders horen? Lees dan deze blog en ontdek hoe Youssef in uitdagende tijden een interessante en bruisende koffiebar uit de grond stampte.

Ontdek ons cursusaanbod


Voordelen


1. Eigen baas met effectief leiderschap

Droom jij er ook van om de dingen op je eigen manier te doen en de touwtjes zelf in handen te nemen? Dat is een goede reden om te starten als zelfstandig ondernemer. Vraag raad aan ervaren ondernemers om een effectieve vorm van leiderschap te ontwikkelen en je communicatievaardigheden te vergroten.

2. Je investeert in je eigen business

Gemiddeld verdienen ondernemers meer dan mensen in loondienst. Je bent wel zelf verantwoordelijk voor veel zaken: opleidingen, pensioen, verzekeringen en sparen voor uitdagende tijden. Daarom is het belangrijk vooral te investeren in jouw onderneming. Deze investeringen zijn steeds de moeite waard!3. Jouw eigen bedrijfsvisie

Als je in loondienst werkt, bepalen vaak anderen jouw toekomst. In jouw eigen koffiezaak doe je dat uiteraard zelf. Het grote voordeel is dat je je eigen sterke punten kent en hier zo goed mogelijk gebruik van maakt. Zie je ergens een gat in de markt of een mooie kans? Dan ben je totaal vrij om daar iets mee te doen!

4. Een persoonlijke managementstijl

Als zelfstandige neem je veel sneller beslissingen, want je bent je eigen baas. Zo speel je direct in op nieuwe trends en mogelijkheden. Jij bepaalt de sfeer, inrichting en uitrusting van je koffiezaak en stuurt bij waar nodig. Heb je werknemers? Ook die manage je op jouw eigen manier.
5. Een sterke visie op lange termijn

Als jij vooropgestelde doelen realiseert en een eigen sterke bedrijfsvisie ontwikkelt, dan verzeker jij jezelf van succes. Je koffiezaak gaat na verloop van tijd een bepaalde waarde vertegenwoordigen. Een eigen bedrijf opzetten is een investering voor later.

6. Je bent meer in balans

Als ondernemer bepaal je zelf wanneer en vooral waar je gaat beginnen. Start je een zoektocht naar een pand, of toch liever een popup-zaak? Deze laatste is een flexibel en interessant alternatief. Zo gebruik je de huurperiode als testfase en evalueer op het einde van de termijn.

7. Je bent een manager met lef

Zelfstandig ondernemerschap vraagt een flinke dosis lef. Je zet een gedrufde maar winstgevende stap richting een uitdagende toekomst. Toch zijn er duizenden zoals jij. Zoek netwerken met ondernemers op en ga dit avontuur aan!


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0