Haal voordeel uit je studenten- of docentenkaart

Met een studenten- of docentenkaart van de universiteit, hogeschool of een andere onderwijsinstelling heb je bij ons een waardevolle troef in handen. Omdat onze opleidingen over de hele lijn te combineren zijn met die van jou, stel je een gepersonaliseerd traject samen op basis van jouw huidige opleiding. Zo profiteer je van een praktijkgerichte aanvulling, flexibiliteit, de uitbreiding van je professionele netwerk en een diepgaande specialisatie in elke fase van het curriculum. Onze docenten zijn stuk voor stuk ondernemers uit de sector die jou up-to-date skills bijbrengen. Daarbovenop krijg je met de code STUDENT15 15% korting bij inschrijving!

Studeer voordeligPraktijkgerichte aanvulling

Kies uit jouw favoriete groepslessen, Virtual Classes en thuisstudies de perfecte opleiding om jouw traject te verrijken. Ze bieden je de kans om je theoretische kennis toe te passen in verschillende werkomgevingen en zo aanvullende vaardigheden te verwerven!

Flexibiliteit

Je combineert onze speciaal ontworpen programma's met je huidige opleiding, zodat je over de hele lijn succes behaalt. Ontdek snel de voordelen van onze groepslessen, Virtual Classes en thuisstudies.

Netwerken

Tijdens je opleiding verbind je je met andere professionals uit de branche. Zo leg je nieuwe contacten en ontdek je unieke mogelijkheden voor je carrière.

Diepgaande specialisatie

Onze programma's zijn gericht op specifieke branches of onderwerpen, waarmee jij het onderscheid maakt op de arbeidsmarkt en een voorsprong behaalt. Daarbovenop maak je levenslang gebruik van je digitale leeromgeving, eCampus.

START METEEN


Steven, K.

23/12/2022

Ik volgde recent de barista-opleiding en was onder de indruk van het niveau van kennis en expertise van de docent. Naast de basisprincipes van het brouwen en zetten van goede koffie, leerde ik ook tips en tricks om mijn vaardigheden naar het volgende niveau te tillen. De praktijkgerichte lessen waren onmisbaar en stonden me toe om mijn nieuwe kennis meteen toe te passen in mijn dagelijks leven. De sfeer was ontspannen en gastvrij, waardoor de les een geweldige leerervaring was.

Laure, C.

​​​​​​​

07/08/2022

Als ervaren barista dacht ik alles te weten over het maken van koffie. Deze barista-opleiding heeft me echter aangenaam verrast. Ik heb mijn vaardigheden bijgeschaaft en nieuwe kennis verworven over mijn favoriete onderwerp: lekkere en duurzame koffie. De praktijklessen stonden me toe om mijn vaardigheden te verfijnen en echt uitzonderlijke koffie te creëren. Ik beveel deze opleiding aan iedereen aan, ongeacht hun ervaringsniveau!

Beau, B.

10/01/2023

Ik heb veel geleerd over het zetten van goede koffie, maar ook over de verschillende koffiesoorten en hoe ik deze het beste tot hun recht laat komen. Echt een aanrader voor iedereen die meer wilt leren over de volledige koffiewereld!

Jeremy, K.

​​​​​​​

23/11/2022

Gezien mijn passie voor koffie en mijn vroegere werkervaring als barman, besloot ik mijn opleiding Economie te combineren met de groepsopleidingen Barista en Barista Advanced. Eigenlijk deed ik dit meer uit interesse, dan om er professioneel mee aan de slag te gaan. De vaardigheden die ik verwierf, zoals leren ondernemen en omgaan met klanten, bleken echter erg van pas te komen tijdens mijn opleiding Economie.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0