Jouw toekomst start hier!

Je volgt onze opleidingen in heel Vlaanderen, waar ze georganiseerd worden in plaatselijke én bekende koffiezaken. Elke leslocatie is daardoor uniek. Ook jouw docent is een professionele barista die doorheen de dag zijn of haar vak met de grootste glimlach uitoefent en 's avonds die passie voor koffie aan jou doorgeeft. Zo leer je alle kennis op een praktijkgerichte manier in een prachtige toplocatie.


Opleidingsaanbod
Onze locatiesCaffenation Pakt in Antwerpen

De hipste koffiebar en koffiebranderij in Antwerpen vind je in ’t Groen Kwartier in hartje Berchem. Achter de groene poort schuilt de Antwerpse place-to-be voor foodies en koffieliefhebbers.

Caffenation Pakt

Kaffefabrik in Mechelen

Welkom in de Mechelse stadsbranderij waar de geur en smaak van koffie centraal staat. In deze hippe koffiebar stoomt een professionele barista jouw toekomst klaar.

Kaffefabrik
Koffiebar Or in Wetteren

De artisanale koffiebranderij van OR Coffee ligt in Westrem, een deelgemeente van Wetteren. Het is de ideale leslocatie voor iedereen die alles wil weten over koffie, van boon tot espresso.

Koffiebar Or

Koffie Breek in Turnhout

Koffie Breek is gelegen in hartje Turnhout. Door de centrale ligging vlak aan Turnhout markt is de zaak perfect bereikbaar met de wagen of het openbaar vervoer.

Koffie Breek


Mucho Gusto in Hasselt

Bij Mucho Gusto mag het wat meer zijn. Meer koffie, meer gezelligheid, maar vooral meer kwaliteit. Ook jouw opleiding geniet van al deze voordelen. Schrijf je in en geniet van Mucho Gusto's bakje zwart goud!

Mucho Gusto

Koffiebar Li O Lait in Brugge

Koffiebar Li O Lait staat bekend om zijn heerlijke authenticiteit in de prachtige historische stad Brugge. Tijdens je opleiding geniet je van de begeleiding van professionele barista's en machtige espresso's.

Koffiebar Li O LaitKoffiebar Noir in Leuven

Zwarte koffie, espresso, cappuccino? Je leert het allemaal in deze prachtige koffiebar in hartje Leuven. Jouw toekomst binnen de koffiesector start hier, in dé place to be van Leuven!

Koffiebar Noir

Koffiebar Peaberry in Gent

Koffiebar Peaberry is meer dan gewoon wat koffie, het is een beleving die bekendstaat bij de volledige Belgische koffiecultuur. Start hier jouw weg naar koffiesucces!

KOFFIEBAR PeaberryinterestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-