Jouw zaak, onze opleiding

Ben je gepassioneerd door koffie, thee, lekkernijen en alles wat met horeca te maken heeft? Wil je graag werken als werknemer in een gezellige koffiebar, of toch liever een eigen zaak opstarten? Je vindt wat je zoekt in ons opleidingsaanbod.

Samen met onze opleidingsadviseurs ga je aan de slag om een interessant en leerrijk traject uit te stippelen zodat jouw passie omgezet wordt in kennis. Deze benut je om jouw carrière een stevige boost te geven!

Je krijgt les van professionele docenten die hun pluimen meermaals hebben verdiend in het werkveld. Je leert de theorie op een praktijkgerichte manier waardoor je waardevolle ervaring opdoet tijdens het studeren.

Opleidingsaanbod
Koffie en thee

Wil je jouw kennis omtrent koffie verzilveren? Onze kwaliteitsvolle opleidingen Barista leren jouw alle kneepjes van het vak en bereiden je voor op een interessante toekomst. Toch liever een tas thee? Ook op die vraag hebben wij een antwoord. Ontwikkel een uitgebreid smakenpallet en start aan jouw succesvolle toekomst!

Ontdek de warme dranken

Gebak

Wie koffiehuis zegt, zegt gebak en taart. Zo ligt er naast elke cappuccino wel een lekkere cupcake of bij elke espresso een kleine stukje taart. De opleiding Taarten Maken leert jou in 1-2-3 een lekkere frangipanetaart te maken terwijl Bakker - Cupcake je begeleidt langs tal van lekkere gebakjes. Jouw toekomst? Die's gebakken!

Ontdek de hapjes

Zij deden het jou voor


Mark P. - cursus Barista

"Ik volgde de opleiding Barista in Antwerpen bij Caffenation. Het was een ontzettend interessante cursus waar veel aandacht besteed werd aan proeven en praktisch leren. Ondertussen werk ik zelf in een gezellige koffiebar waar ik elke dag blijf leren. Aanrader voor iedereen!"

Barista

Jamila S. - cursus Theesommelier

"Wat een cursus! Thee is meer dan wat warm water met een smaakje, er zit een volledige cultuur achter die grondig besproken wordt tijdens deze opleiding. Daarbij komt dat er ontzettend veel geproefd wordt, wat de praktische opleiding erg leuk en interactief maakt."

Theesommelier

Kristina F. - cursus Taarten Maken

"Ontzettend lekkere cursus met tal van recepten en voorbeelden. Ik verkoop mijn taarten nu in bijberoep en dat voor tal van aangelegenheden. Echt een aanrader voor iedereen met interesse in lekkernijen!"

Taarten maken


Dompel je onder in de theewereld

Ben jij een grote liefhebber van thee? Wil je jouw passie omzetten in regelrechte kennis? Laat je dan onderdompelen in deze warme opleiding, ontwikkel nieuwe aroma's, ontdek nieuwe smaken en start een lekkere, gezonde en uitdagende toekomst. In deze blog nemen we je mee langs tal van weetjes en feiten rond thee.

Lees hier


interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-