Groepslessen

Volg een praktijkgerichte groepsopleiding die je klaarstoomt voor een dynamische loopbaan binnen de koffie- en horecasector. Onze professionele docenten met jarenlange ervaring begeleiden jou tijdens de lessen en leren je de waardevolle kneepjes van 't vak. Volg jouw opleiding op prachtige leslocaties waar je ondergedompeld wordt in deze heerlijke koffiewereld.


Virtual Classes

Onze Virtual Classes zijn een kwalitatieve combinatie van groepslessen en thuisopleidingen. Je volgt les waar jij wilt en krijgt praktijkgerichte en professionele begeleiding van jouw ervaren docent. Tijdens je studie bouw je alsnog een waardevol netwerk uit en ontmoet je jouw toekomstige collega's. Zo vind jij gegarandeerd een job binnen een sector boordevol voldoening!


Thuiscursussen

Schrijf je in en start dezelfde dag met onze flexibele thuisopleidingen. Jouw vrijheid en flexibiliteit staat centraal in deze studiemethode. Jij kiest waar en wanneer je studeert en geniet één jaar lang van professionele begeleiding van je docent. Ga voor nieuwe kennis of verfijn jouw vaardigheden van thuis uit en geniet van jouw uitdagende carrière binnen een dynamische sector.


Zet jouw koffie

Jouw succes en diploma staat binnen onze school centraal. Samen met onze opleidingsadviseurs stoom jij jezelf klaar om vol goede moed te starten aan een uitdagende opleiding richting een nieuwe toekomst. Een ervaren barista begeleidt jou doorheen het ganse traject. Dat diploma? Da's een kwestie van tijd.

Kies jouw boontje

Koffie begint bij de boon, en die wordt zorgvuldig gekozen. Ook de grond waarin de boon groeide, heeft een groot effect op de kwaliteit van de uiteindelijke koffie. Ook bij Baristaschool telen wij jouw toekomst in een door experten bepaalde ondergrond en verzorgen we jouw traject met zorg. Kies hier jouw boon en schrijf je meteen in!

Opleidingsaanbod

Jouw boon, jouw branding

De branding van een koffieboon is een zeer delicaat proces. De smaak van de koffie wordt rechtstreeks bepaald door de branding. Daarom gaan koffiebranders zeer zorgvuldig te werk. Net als onze vakspecialisten die jouw klaarstomen voor een mooie en uitdagende toekomst.

Jouw barista

Kwalitatieve koffie

Na het branden volgt het afkoelen, malen en uiteindelijk zetten van de koffie. Ook dit proces is meer dan wat water opgieten. 't Is een kunst op zich, en met jouw kwalitatief diploma ben jij de kunstenaar. Een echte barista, proficiat!
Wij werken voor jou

Bij Baristaschool werken we allemaal samen voor jou lekkere toekomst. Van onze opleidingsadviseurs tot docenten, allemaal werken we zodat jouw opleiding een succes wordt. Hoe werken we net, en wat is zo speciaal aan onze school? Dat ontdek je hier!Advies op maat

Je krijgt advies op maat van onze professionele opleidingsadviseurs. Zo leg je samen met hen een traject vast dat voldoet aan jouw wensen en noden.


Locatie

Jouw lessen gaan door in echte authentieke koffiezaken waar alles en iedereen de geur van koffie omhelst. Toch liever online les? Ook dat gaat!


Docenten

Onze docenten zijn stuk voor stuk vakspecialisten die hun pluimen meermaals hebben verdiend in de sector. Ze leren jou op praktijkgerichte manier alle kneepjes van het vak.


eCampus

Wil je extra oefeningen maken? Die vind je op het online leerplatform eCampus. Langs deze weg stel je vragen aan jouw docent en vind je bijkomend lesmateriaal. Handig hè?

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0