Word jij barista?

Maak jij in de toekomst de perfecte espresso of teken je de mooiste latte art in een flat white? Zet jouw passie voor koffie om in regelrechte kennis en skills aan de hand van onze professionele opleidingen.

Je wordt begeleid door onze gedreven experts die reeds jaar en dag actief zijn in de koffiewereld. Dompel je onder in koffie en opgestoomde melk met onze heerlijke cursussen.

ONTMOET JOUW BARISTA


Van boon tot koffie

Koffie zetten is een van jouw taken, maar koffie proeven hoort daar zeker ook bij. Tijdens onze opleidingen leer jij blends samenstellen en analyseren. Je maakt kennis met verschillende koffiebonen, brandingsmethoden en de bijhorende smaken.

Onze professionele docenten delen hun passie maar al te graag met jou. Je wordt begeleid richting de perfecte espresso, de mooiste latte art en een kwalitatief diploma.

Ontdek jouw passieJouw toekomst


Schrijf je in

Start vandaag aan een nieuwe toekomst en schrijf je in voor een van onze heerlijke opleidingen. Open nieuwe carrièremogelijkheden en geniet van jouw perfecte koffie.

Start je toekomst

Les op locatie

Je krijgt les in geronommeerde koffiezaken waar jij jouw vaardigheden en skills op een professionele manier ontwikkelt. Ga samen aan de slag met onze docenten die het werkveld door en door kennen.

Jouw leslocatie

interestsCarouselHeader

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-